Integrasjoner

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil høre mer om hvordan vi kan integrere til dine forretningssystemer. Det finnes mange muligheter, også for bruk av vårt API. Vi har gjort det smart sammen med mange kunder

KONTAKT OSS

HR-løsninger

2people

Enkelt, komplett og brukervennlig HR-system for alle dine HR-oppgaver. Med 2people får du en helhetlig HR-løsning som kan brukes til alle dine HR-oppgaver.

DXC Staff Planning

DXC Staff Planning er en nettbasert løsning som gjør det enkelt å planlegge skift, registrere tid, automatisere lønnsbehandling og gir full oversikt til sine brukere.

Evity

Evity hjelper deg med å forbedre HR-prosessene dine. Et verktøy som løser HR-utfordringer og hjelper ledere med å utvikle sine ansatte på en enkel måte.

Visma Agda PS

Agda PS håndterer lønn og HR på samme sted. Perfekt for bedrifter som ikke bare trenger et lønnssystem, men også ønsker å ta vare på sine ansatte på en fleksibel måte.

CRM & salg

Briva

Briva CRM gjør det enkelt for deg å administrere kundedata, aktivitetslogg og salgsprosess. 

Sikker Handel

Ønsker du å selge eller kjøpe noe, og ønsker du å ha kontroll over situasjonen for deg som selger eller kjøper, bruk tjenesten fra Sikker Handel.

Bolig- og meglerløsninger

Boligflow

Boligflow er en alt-i-ett-løsning for eiendomsforvaltning som bidrar til å automatisere og effektivisere dine oppgaver og prosesser.

eindom

eindom er programvare for eiendomsforvaltning som gjør livet enklere for utleiere, eiendomsforvaltere, eiendomsinvestorer, kapitalforvaltere, regnskapsførere og advokater.

Fenistra

Fenistra er en ledende leverandør av tjenester og systemer til selskap som eier, driver eller forvalter eiendom. Et system med uovertruffen funksjonalitet for effektiv forvaltning av eiendomsverdier.

Flexya

Bolig- og Erhvervssystem bruges dagligt i mere end 150 ejendomsmægler-forretninger. Flexya er en enkel og effektiv alt-i-én løsning til din forretning.

Tryggbudgivning

TryggBudgivning.no er en sikker og enkel nettside for elektronisk budgivning. Med BankID kan eiendomsmegleren identifisere deg som budgiver, og du kan levere bud og budforhøyelser helt elektronisk.

Webmegler

Webmegler en av de mest utbredte nettbaseret systemløsningene for eiendomsbransjen i Norge. Webmegler sikrer effektive arbeidsprosesser i alle faser av et eiendomsoppdrag.

Webtemp

Webtemp er et komplett fagsystem innen levering og rekruttering av personell. Webtemp er laget for alle bedrifter med behov og ønsker om oversikt over medarbeidere, timer og kunder.

Sagsbehandling og dokumenthåndtering

Dealstack

Dealstack utvikler arbeidsflyter som skaper rom for private equity-profesjonelle til å samarbeide mer effektivt. Målet er å få slutt på utdatert kontraktsadministrasjonspraksis.

JCD

Profesjonelle løsninger innen nettverksinfrastruktur, serverløsninger, skytjenester, sikkerhetssystemer, telekommunikasjonsutstyr.

Økonomi

Visma Dinero

Dinero er et gratis regnskapsprogram for gründere og små bedrifter. Opprett og send elektroniske fakturaer, bokfør kjøpsdokumentene dine og opprett din MVA-konto via nettleseren din.

keyboard_arrow_up