Integrasjoner

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil høre mer om hvordan vi kan integrere til dine forretningssystemer. Det finnes mange muligheter, også for bruk av vårt API. Vi har gjort det smart sammen med mange kunder

KONTAKT OSS

e-Boks

Med Visma Addo kan dokumenter sendes direkte til e-Boks-kontoen til personene som skal signere. Man kan også lagre de signerte dokumentene i e-Boks. 

Nets

Nets står for noen av Danmarks største betalingsløsninger, som Dankort, Betalingsservice og NemID. Ved signering på touchskjerm bruker de Visma Addo. 

Cubes

Dette modulære HR-systemet gir blant annet oversikt over HR-data og intelligente organisasjonskart. Dokumenter signeres med Visma Addo.

Domidont

Domidont fra Plass Data er et system for eiendomsmeglere. Systemet håndterer både administrative oppgaver og beregninger. Salgs- og leieavtaler godkjennes via Visma Addo.

Easycruit

Rekrutteringssystem med mange automatiserte prosesser. Systemet holder styr på kandidater i kandidatbaser og har integrert Visma Addo for signeringer.

Innomate

Innomate HR er et HR-system med høy grad av tilpasnings- og automatiseringsmuligheter. Arbeidskontraktene signeres med Visma Addo.

MindKey

Et integrert HR-system som organiserer personaldata og automatiserer alle HR-prosesser fra rekruttering til avvikling av ansatte.

Temponizer

Temponizer er et bestillings- og administrasjonssystem som optimaliserer vikarbyråers virksomhet. Alle parter signerer avtaler via Visma Addo.

TendSign

Mange offentlige selskaper i Sverige bruker TendSign til saksbehandling. Dokumenter kan sendes til aktuelle personer med Visma Addo fra selve løsningen.

Visma Case

Et nettbasert elektronisk sak- og arkivsystem som er enkelt i bruk, enkelt å utvide og i en ny, lav prisklasse.

keyboard_arrow_up