Integrer Addo Sign med virksomheten din og optimaliser forretningsflyten

Integrasjoner med populære løsninger

Start i dag  Book demo

HR-løsninger

Visma Agda PS

Agda PS håndterer lønn og HR på samme sted. Perfekt for bedrifter som ikke bare trenger et lønnssystem, men også ønsker å ta vare på sine ansatte på en fleksibel måte.

CRM & salg

Briva

Briva CRM gjør det enkelt for deg å administrere kundedata, aktivitetslogg og salgsprosess. 

Sikker Handel

Ønsker du å selge eller kjøpe noe, og ønsker du å ha kontroll over situasjonen for deg som selger eller kjøper, bruk tjenesten fra Sikker Handel.

Bolig- og meglerløsninger

Fenistra

Fenistra er en ledende leverandør av tjenester og systemer til selskap som eier, driver eller forvalter eiendom. Et system med uovertruffen funksjonalitet for effektiv forvaltning av eiendomsverdier.

Flexya

Bolig- og Erhvervssystem bruges dagligt i mere end 150 ejendomsmægler-forretninger. Flexya er en enkel og effektiv alt-i-én løsning til din forretning.

Tryggbudgivning

TryggBudgivning.no er en sikker og enkel nettside for elektronisk budgivning. Med BankID kan eiendomsmegleren identifisere deg som budgiver, og du kan levere bud og budforhøyelser helt elektronisk.

Webmegler

Webmegler en av de mest utbredte nettbaseret systemløsningene for eiendomsbransjen i Norge. Webmegler sikrer effektive arbeidsprosesser i alle faser av et eiendomsoppdrag.

Webtemp

Webtemp er et komplett fagsystem innen levering og rekruttering av personell. Webtemp er laget for alle bedrifter med behov og ønsker om oversikt over medarbeidere, timer og kunder.

Sagsbehandling og dokumenthåndtering

Dealstack

Dealstack utvikler arbeidsflyter som skaper rom for private equity-profesjonelle til å samarbeide mer effektivt. Målet er å få slutt på utdatert kontraktsadministrasjonspraksis.

Zapier

Zapier er et automatiseringsverktøy som lar deg integrere nettapplikasjoner, overføre data fra én plattform til en annen og automatisere arbeidsflyter.

Microsoft Office

Med Addo Print-plugin-modulen installert kan du sende dokumenter til signering direkte fra f.eks. Microsoft Word eller andre programmer på PC-en.

Outlook


Send signerte dokumenter til en hvilken som helst e-post. Dette kan settes opp som en fast distribusjonsflyt.

Digital post

Send dokumenter direkte til den digitale postkassen fra offentlig sektor. Addo Sign integreres enkelt med Digital Post, slik at du kan sende dokumenter til mottakerne dine via den.

Google Drive

Integrer med Google Disk og la Addo Sign automatisk lagre alle signerte dokumenter i Google Disk. Dette sparer deg for mye manuelt arbeid.

SFTP

Med Secure File Transfer Protocol kan du sende signerte dokumenter til dine egne servere og bygge unike arbeidsflyter.

JCD

JCD har levert IT til bedrifter i mer enn 30 år. Med JCD får du en digital signatur til WorkPoint 365 eller Microsoft 365.
Dette digitaliserer prosessene rundt signaturer.

Økonomi

Visma Dinero

Dinero er et gratis regnskapsprogram for gründere og små bedrifter. Opprett og send elektroniske fakturaer, bokfør kjøpsdokumentene dine og opprett din MVA-konto via nettleseren din.

keyboard_arrow_up