Vi bygger effektive og pålitelige relasjoner med kundene

Om Addo Sign

Dedikasjon

I spissen for digital transformasjon spesialiserer Addo Sign seg i å levere topp moderne digitale signaturløsninger gjennom vår signaturplattform. Forpliktet til ekspertise gir vi virksomheter muligheten til å effektivisere sine dokumentarbeidsprosesser med enestående effektivitet og sikkerhet. Som en integrert del av twoday bringer vi nordisk innovasjon til den globale scenen og revolusjonerer hvordan organisasjoner sender, signerer og administrerer dokumenter. Bli med oss ​​i å omfavne en papirløs fremtid, der teknologi møter tillit.

Et produkt av twoday

Addo Sign er designet og eies av twoday, en nordisk produkt- og teknologivirksomhet. Med nær 3.000 ansatte og mer enn 8.000 kunder er vi en stor og velkjent IT-virksomhet i Norden. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å skape verdi med digitale løsninger og digital transformasjon. Vi har sterke ferdigheter og et stort hjerte, og vi bruker disse ferdighetene til å skape vellykkede og innovative IT-løsninger for våre kunder.

"Kundesentrering er ikke bare et buzzword - det er vårt ledende prinsipp, innvevd i alt vi gjør. Det er også grunnen til at vi skiller oss ut som en virkelig kundesentrisk signeringsløsning."

Jesper Drustrup, Direktør

Skreddersydde løsninger for alle brukere

Vi forstår at hver bruker er unik, og vårt produkt gjenspeiler denne forståelsen. Fra funksjoner som kan tilpasses, til personlige brukeropplevelser, sikrer vi at plattformen vår tilpasses dine behov.

Responsiv kundestøtte

Vårt engasjement for at du skal lykkes, strekker seg lenger enn til programvaren. Vårt dedikerte kundestøtteteam står alltid klar til å hjelpe deg, og gir rettidig og nyttig respons for å sikre en sømløs opplevelse i alle ledd.

 

Løpende tilbakemelding fra brukerne

Vi verdsetter innsikten din og søker aktivt tilbakemelding for kontinuerlig å forbedre produktet vårt. Regelmessige oppdateringer og forbedringer drives av våre brukeres skiftende behov, noe som sikrer at du er på forkant med teknologiske fremskritt.

 

Brukervennlig grensesnitt

Å navigere gjennom vårt SaaS-produkt er enkelt. Vi prioriterer et intuitivt og brukervennlig grensesnitt og sikrer at både teknologikyndige fagfolk og de som er nye på plattformen, finner det lett å bruke for å maksimere potensialet.

 

Skalerbarhet og fleksibilitet

Når din virksomhet vokser, bør dine verktøy også gjøre det. Vår SaaS-løsning er designet med skalerbarhet og fleksibilitet i tankene og gir et solidt grunnlag for å utvikle din virksomhet, enten det er en oppstart eller en stor bedrift.

Utdanningsressurser og opplæring

Å styrke våre brukere er en prioritet. Vi leverer omfattende ressurser, veiledninger og opplæringsmateriell for å sikre at du utnytter den fulle effekten av vårt SaaS-produkt, noe som gjør onboarding-prosessen problemfri og effektiv.

Åpen kommunikasjon

Åpen og gjennomsiktig kommunikasjon er nøkkelen til vår kundesentrerte tilnærming. Fra tjenesteoppdateringer til nye funksjoner holder vi deg informert hele veien, noe som skaper en følelse av tillit og pålitelighet.

En unik lagånd og enestående dedikasjon

Kjernen i vår virksomhet er våre dedikerte medarbeidere, som utvikler innovative løsninger og gir førsteklasses support for å sikre den beste mulige brukeropplevelsen for våre kunder. Vårt utviklingsteam arbeider med lidenskap og besluttsomhet og streber stadig etter å forbedre produktene våre med formålet å øke funksjonalitet, sikkerhet og brukervennlighet.

Samtidig står vårt supportteam klart til å imøtekomme kundenes behov med ekspertise og engasjement, og spiller en avgjørende rolle for å sikre at kundene våre alltid føler seg trygge og godt ivaretatt. Den dedikasjonen våre medarbeidere viser hver dag, er essensen av vår suksess og bidrar til å forme en positiv og verdifull opplevelse for alle våre brukere.

Prøv vårt produkt  Book demo

Effektivitet er grunnlaget for vår virksomhet - Med alt fra strømlinjeformede arbeidsflyter til smidige utviklingsmetoder sørger vi for at hver eneste kodelinje tjener et formål og bidrar til Addo Signs overordnede kvalitet.

Brian Schau, Utviklingssjef

Det som skiller utviklingssenteret vårt fra andre, er ikke bare den toppmoderne teknologien vi har til rådighet, men også synergien og samarbeidet som gjennomsyrer hvert eneste prosjekt. Programmererne våre trives i et miljø som oppmuntrer til nytenkning, og som fremmer en kultur der kule ideer ikke bare er velkomne, men også blir aktivt fulgt opp.

Vårt team av dedikerte programmerere er ikke bare dyktige til å skrive effektiv og innovativ kode, de er også cybersikkerhetsvakter som strengt implementerer beste praksis for å styrke de digitale løsningene vi skaper. Sikkerhet er ikke en ettertanke, men en integrert del av utviklingsprosessen vår, omhyggelig vevd inn i hver eneste kodelinje i Addo Sign.

Det som skiller teamet vårt fra andre, er ikke bare kunnskap og ekspertise - det er også vår genuine engasjement for at du skal lykkes. Vi går lenger enn tradisjonell kundestøtte og fungerer som strategiske partnere på din reise.

Ricco Trudslev, Leder for kundesenteret

Kundenes glede er grunnlaget for vår suksess, og den gjenspeiles i den eksepsjonelle hjelpen og støtten vi gir. Vi gleder oss over å være vitne til den ektefølte tilfredsheten som våre kunder gir uttrykk for.

Vår forpliktelse til å gjøre mer enn forventet er ikke bare en servicestandard, det er en kilde til glede for kundene våre. De positive tilbakemeldingene vi får, er et ekko av effekten av vår støtte, og bekrefter at vårt engasjement for deres behov utgjør en forskjell.

Vi setter stor pris på den tilliten kundene våre viser oss. Vi setter vår ære i å utvikle ikke bare kundeforhold, men ekte partnerskap som bygger på pålitelighet, lydhørhet og en felles forpliktelse til å nå kundens mål.

Vi setter stor pris på den tilliten kundene våre viser oss. Vi setter vår ære i å utvikle ikke bare kundeforhold, men ekte partnerskap som bygger på pålitelighet, lydhørhet og en felles forpliktelse til å nå kundens mål.

Kom i gang i dag!


 

Prøv produktet vårt  Book demo

twoday Addo Sign
Gærtorvet 1
1799 København
Denmark.

CVR 29973334

Kontakt oss

keyboard_arrow_up