Bli partner med Addo Sign og skap nye inntektskilder

Utvid rekkevidden din som en pålitelig Addo Sign-partner og hjelp kundene dine med å optimalisere prosessene sine

Kontakt for dialog

Utforsk våre partnerprogram og finn det som passer for deg

Produktpartner

Integrer Addo Sign direkte i din egen SaaS-løsning og gi kundene dine muligheten til å sende dokumenter til signatur direkte fra ditt eget programvareprodukt.

Ikon

Salgspartner

Utvid virksomheten din ved å tilby Addo som et supplement til løsningene dine, og tjen provisjoner på solgte abonnementer og kreditter. La oss vokse sammen!

Ikon

Utvid virksomheten din som en Addo Sign partner

Sett fart på bedrift sin vekst ved å endre måten kundene jobber på med digital dokumentsignering. Selg og distribuer Addo Sign på tvers av et voksende marked og lykkes gjennom vårt partnerprogram. Få hjelp med salgsaktiveringsmateriell, markedsføring og mer fra din dedikerte Partner Manager.

Kontakt for dialog

Bilde av applikasjonen

Hvorfor bli partner med Addo Sign?

Et verdifullt partnerskap

Vi investerer i våre partnere gjennom felles markedsføringsaktiviteter, felles salg og med vårt utmerkede nordiske supportteam.

Enkelt oppsett

Integrasjonen til Visma Addo er en rask og problemfri reise med en brukervennlig API og tilgang til ledende utviklere for å hjelpe deg.

Utvid kundebasen din

Nå ut til flere og utvide kundebasen din med oss ​​mens vi fortsetter vår raske oppskalering til nye markeder.

Øk verdien og etterspørselen til produktet ditt

Er du et teknologiselskap? Bli en produktpartner og gi kundene dine enda mer verdi slik at de tar i bruk produktet ditt i større grad. Du implementerer Visma Addo i produktet ditt og skaper en helt sømløs integrasjon til våre digitale signeringsverktøy.

* Regneeksempel. Tenk deg at kundene dine kan generere 4000 månedlige signaturer gjennom systemet ditt. Hvis kunden betaler €1,67 pr signatur, er fortjenesten din €18 800 per år. Alt du trenger å gjøre er å gjøre et kall mot vårt API.

Kontakt for dialog

Bilde av applikasjonen

Bli en salgspartner og begynn å tjene penger

Få fortjeneste ved å selge vår plattform til kunder og bedrifter. Dette programmet passer godt for IT-løsningskonsulenter og salgsorganisasjoner. Vi tar partnerskapet på alvor og støtter din virksomhet etter behov, gir deg nødvendig innsikt og opplæring.

* Regneeksempel. Selg 20 000 signaturer og tjen €9 000. Husk at 2 signaturer på et dokument teller som 2 signaturer. Så det går fort opp. Kontakt oss og la oss ta en prat om alternativene dine.

Kontakt for dialog

Bilde av applikasjonen

Hva våre partnere sier

Stor verdi for Tamigos kunder

"Visma Addo-integrasjon fungerer som en effektiv utvidelse av vår kontraktsgenereringsmodul. Den gir en komplett, optimalisert arbeidsflyt for HR-dokumenter. Den ekstra funksjonaliteten er av stor verdi for våre kunder."

Arthur Soulis, partnerskapssjef - Tamigo.

Tamigo er et ledende verktøy for arbeidsstyrkestyring som brukes i mer enn 20 land. Addo Sign er implementert i kontraktsmodulen.

Bilde av applikasjonen

COMAsystem skaper en bedre opplevelse for sine kunder

"Samarbeidet med Addo Sign har vært raskt og smertefritt og sammen med programvaren vår har vi skapt en one-stop-plattform for å generere og administrere kontrakter. Våre brukere opplever kostnadsreduksjon og effektivitet i sine prosesser. Dette har gjort det enkelt for oss for å tilby sluttbrukeren en effektiv GDPR-kompatibel signeringsløsning."

Christian Richter-Pedersen, administrerende direktør - COMAsystem.

COMAsystem er et intuitivt nettbasert kontraktshåndteringssystem som gjør håndtering og administrasjon av alle typer kontrakter enkel og oversiktlig.

Bilde av applikasjonen

Produktpartnere

Evity

Evity hjelper deg med å forbedre HR-prosessene dine. Et verktøy som løser HR-utfordringer og hjelper ledere med å utvikle sine ansatte på en enkel måte.

Briva

Briva CRM gjør det enkelt for deg å administrere kundedata, aktivitetslogg og salgsprosess. 

Boligflow

Boligflow er en alt-i-ett-løsning for eiendomsforvaltning som bidrar til å automatisere og effektivisere dine oppgaver og prosesser.

Salgspartnere

Visma Commerce

Visma Commerce

Nordens største leverandør av nettbaserte løsninger for innkjøpsprosesser. De har både private og offentlige kunder. Visma Commerce tilbyr også sine kunder Addo Sign

Visma Connect

Visma Connect

Er Addo Signs' nederlandske salgspartner som håndterer salg og support for våre kunder på det nederlandske markedet.

Slik blir du partner

Hvis du er interessert i vårt partnerprogram eller ønsker å søke, vennligst fyll ut skjemaet og vårt partnerteam vil kontakte deg.

keyboard_arrow_up