Rekruttering og datasikkerhet gjort enkelt

Gjør rekrutteringsprosessen mer brukervennlig og samle inn underskrifter og informasjon via en sikker tilkobling.

Rekruttering og datasikkerhet gjort enkelt

Gjør rekrutteringsprosessen mer brukervennlig og samle inn underskrifter og informasjon via en sikker tilkobling.

Rekruttering på en brukervennlig måte – også det som har med GDPR å gjøre

Elvium har et sterkt fokus på UX og UI for å kunne levere et intuitivt og effektivt rekrutteringssystem. Derfor samarbeider de også med Visma Addo når det gjelder digital signering. Dette gjøt at underskrifter kan samles inn raskt og enkelt digitalt, og at datasikkerheten ivaretas fullt ut.

human-resources-hierarchy-man

Henter automatisk inn manglende informasjon

Med kontraktsmalene i Elvium kan du raskt utarbeide kontrakter der alle felter er klare til utfylling.

Mangler du informasjon, sendes det automatisk ut et skjema til kandidaten og nærmeste leder som de selv kan fylle ut. Enkelt, raskt og sikkert.

Automatisk signeringsflyt

Når all informasjonen er på plass, genereres kontrakten og sendes til godkjenning. Hvis alt er som det skal være, er det bare å trykke send. Etter det skjer alt automatisk.

Kontrakten sendes til signering til begge parter, og de kan signere direkte på skjermen. Det signerte dokumentet sendes automatisk tilbake og arkiveres.

Om Elvium

Elvium er et intuitivt nettbasert rekrutteringssystem som effektivt hjelper deg med å tiltrekke, ansette og onboarde de riktige personene raskt. Elvium fokuserer på både UI og UX for å gi alle brukere, kandidater og ansatte en god brukeropplevelse.

Les mer om Elvium 

 

keyboard_arrow_up