Arbeid raskere i webCRM

Send dokumenter til digital signering til kunder og potensielle kunder – direkte fra webCRM

Arbeid raskere i webCRM

Send dokumenter til digital signering til kunder og potensielle kunder – direkte fra webCRM

Send enkelt alle typer dokumenter til digital signering

Visma Addo-integrasjonen med webCRM gjør det enkelt og raskt å sende tilbud, ordrer, kontrakter og mye mer til signering.

Klikk på Visma Addo-ikonet for å sende til rette vedkommende i webCRM. Velg hvilke dokumenter som skal signeres. Legg eventuelt til flere mottakere. Velg hvordan du vil at de skal signere, og trykk på send. Enkelt og greit!

hierarchy-files-1

Enkelt for både deg og mottakeren

Med Visma Addo-integreringen sparer du ikke bare tid fordi du kan håndtere flere oppgaver direkte fra webCRM-løsningen. Det gjør det også enklere for mottakeren å signere direkte på skjermen og sende dokumentet tilbake med en gang. Dermed blir hele signeringsprosessen mye mer effektiv.

Rask oversikt over alle kundedokumenter

Under hver kontaktperson i webCRM finner du en oversikt over alle dokumenter som er sendt til vedkommende for digital signering. Du kan raskt få oversikt over statusen for alle dokumentene og se om noen fortsatt mangler en signatur.

Slik bruker du Visma Addo i webCRM


Ler mer om hvordan du integrerer Visma Addo i webCRM, på hjemmesiden deres.

Gå til webCRMs hjemmeside

Om webCRM

webCRM er et skybasert CRM-system som gjør det enklere å strukturere arbeidet og oppnå økt salg. Du kan enkelt segmentere eksisterende og potensielle kunder og målrette aktivitetene dine mot dem. webCRM består av en rekke ulike byggeklosser som du kan kombinere i ditt eget tempo.

keyboard_arrow_up