En enkel måte å signere PDF-dokumenter

Addo Sign er løsningen for bedrifter som ønsker å sende PDF-dokumenter til digital signering. Send enkelt kontrakten til signering hos én eller flere – og få den tilbake samme dag.

Prøv gratis nå BoOk demo

Signer kontrakten – digitalt

Juridisk bindende signaturer til ditt neste dokument

Enten du sender et dokument eller inngår en avtale, må den digitale underskriftsprosessen være rask, enkel og sikker. Noen ganger er det nødvendig å legge til en signatur i PDF-skjemaer. Vanligvis innebærer dette å laste ned dokumentet, skrive ut, signere, skanne det signerte dokumentet og deretter sende det tilbake. Med Addo Sign kan du fjerne mange av disse trinnene og føle deg trygg på at alle underskrevne dokumenter er juridisk bindende.

Designet til TEAMs

Signer PDF dokumenter på sekunder 

Addo Sign er en strømlinjeformet underskriftsløsning som er designet for bedrifter i alle størrelser – fra team som ønsker å arbeide mer effektivt til store selskaper. Send dokumenter til underskrivere problemfritt med vårt brukervennlige kontrollpanel, som gir deg muligheten til å dra og slippe filer, velge en signaturtype, skrive brukerdefinerte meldinger og stille inn påminnelser. Addo Sign gir også innsikt i hele dokumentets livssyklus. Det betyr at du kan se når dokumentene dine ble åpnet, sett og signert – og hvem som ikke har gjort det de skulle.

Prøv gratis nå BoOk demo

Ubegrenset antall brukere

Enkel rettighetsadministrasjon og ubegrenset antall brukere. Enkelt å opprette flere brukere på én bedriftskonto, uten ekstra kostnad.

Microsoft Office

Send dokumenter til signatur direkte fra Microsoft Word med Addo Sign-programtillegget. Kan også laste opp PDF-dokument direkte i løsningen.

Beskytt sensitive opplysninger

Regulerer bruk og lagring av personopplysninger som tilhører EU-borgere. Overholder eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 og ISO 27001.

Enkelt for kundene

Skriv under PDF-er og mye mer 

I tillegg til å signere PDF-filer og andre Microsoft-dokumenter sikkert på nett, kan du også fylle ut alle feltene ved å formatere med spesiell tekst og avmerkingsbokser. I tillegg gir det tidsstemplede revisjonssporet deg full innsikt i dokumentenes historikk. Med Addo Sign vet du alltid når kundene har sett og signert dokumentene dine.

Prøv gratis nå

Malbasert tilnærming

Bygg, skap, gjenbruk ... og del maler på tvers av teamet

Malene våre kan spare deg for mye tid med dokumenter som brukes ofte. Med noen få klikk kan du enkelt sende ferdige dokumenter til underskriverne dine, når du trenger det. Malene er designet for maksimal produktivitet, og har blant annet funksjoner som ubegrensede og gjenbrukbare dokumentmaler. Dette reduserer tiden det tar å forberede dokumenter og automatiserer forretningsprosessene dine.


"En kollega av meg sto med hendene over hodet første gang hun brukte Addo Sign, fordi hun fikk tilbake en ferdig signert kontrakt fra begge parter i løpet av noen få timer. Det hadde vi aldri opplevd før."

Carina Salmon
Business Solution Specialist

Skjemaer som kan tilpasses

Brukervennlige skjemaer til alle formål

Nå er det enklere enn noen gang å samle inn opplysninger fra medarbeidere, leverandører, potensielle kunder og jobbsøkere. I Addo Sign kan du gjøre dokumentet ditt utfyllbart og innhente opplysninger fra medarbeidere og kunder raskere enn noen gang. Hvis du har behov for å innhente opplysninger, er det bare å legge til tekstfelter, datofelter eller avmerkingsbokser.

Nordiske og europeiske standarder for digital identifikasjon

En smartere arbeidsdag

Digital signering, nettskjemaer og
sikker distribusjon av dokumenter, brev og kontrakter

Prøv gratis nå Book demo

keyboard_arrow_up