Signer enkelt og raskt kontrakten på nett

Med Addo Sign kan du enkelt sende kontrakter og dokumenter til digital signering. Det er tryggere og mer effektivt, og det gir alle en bedre opplevelse på nett.

Start i dag  Book demo

Enkelt for deg
og kundene dine

Vil du gjøre selskapets underskriftsprosesser enklere og spare tid når du innhenter signaturer i fremtiden? Sammenlignet med en tradisjonell underskriftsprosess sparer kundene våre i gjennomsnitt 220 kr hver gang et dokument blir underskrevet. Det kan dere også.

Bruk kun anerkjente underskriftstyper

I Norge skriver man vanligvis under med BankID. I tillegg støtter Addo Sign alle gyldige underskriftsformater i Sverige, Norge og Nederland. Skjermunderskriften er enkel å bruke i hele verden.

Nordisk fokus og full overholdelse av GDPR

Med mer enn 1,1 millioner gjennomførte signaturer fokuserer vi på å betjene det nordiske markedet. Det er mange regler og krav på området, men vi sørger alltid for å følge gjeldende lovverk.

Send ditt første dokument
to minutter

Det er enkelt å komme i gang. Du oppretter ganske enkelt en konto eller bestiller en nettdemonstrasjon. Vi gir gjerne en demonstrasjon av løsningen, men du kan også prøve den gratis.

Prøv gratis nå

Signer i en fart

80% av alle kontrakter som sendes til signering med Addo Sign, signeres samme dag. Dermed blir det ikke lenger en flaskehals å innhente underskrifter.

Flows og flere underskrivere er intet problem

Send samme dokumenter til flere underskrivere, og bestem oven i købet rækkefølgen for underskrift af dokumenter. Addo Sign er en løsning, der håndterer selv de mest komplekse underskriftsprocesser.

Kontrakten kommer i retur innen en time

Opptil 80 % av alle kontrakter som sendes gjennom Addo Sign, signeres innen én time. Samtidig sparer du deg selv for mye bryderi og manuelt arbeid.

Start i dag

Prøv det allerede i dag eller kontakt oss for en demonstrasjon

Gratis konto med ubegrenset antall brukere.

Prøv gratis nå Book demo

Hvorfor Addo Sign?

Når lavere administrasjonskostnader og en enklere hverdag betyr noe

Å sende ut en kontrakt til signering medfølger en rekke oppgaver – som stasjoner på en reise fra A til B. Addo Sign minimerer antall stasjoner og forkorter reisen. Det sparer deg for tid og kostnader til administrasjon.

Når det er viktig med overlegen beviskvalitet og å beskytte virksomheten

Selvsagt ønsker vi aldri å måtte innbringe avtaler for retten, men når vi gjør det, så foretrekker vi å ha en klar bevisbyrde. En avtale som er underskrevet med Addo Sign, er juridisk bindende og i overenstemmelse med reglene, og alle handlinger i underskriftsprosessen lagres sammen med avtalen og kan forelegges for rettssystemet.

Når det er viktig med en førsteklasses brukeropplevelse for meg og kundene mine

Signering og dokumenthåndtering på nett, når som helst og hvor som helst. Gled kunder, partnere og medarbeidere med en førsteklasses underskriftsopplevelse. Vår kundestøtte snakker ditt språk og gjør det enkelt å komme i gang.

Når du synes at det er viktig å redusere bruken av papir og bidra aktivt til det grønne skiftet

Det er ikke nødvendig å skrive ut, signere og skanne dokumenter. Det er verken bra for miljøet eller lommeboken. Addo Sign skaper en god brukeropplevelse, slik at du og underskriveren slipper å håndtere papir.

Når nordisk fokus og en sterk organisasjon er viktig for deg

Det nordiske IT-konsernet twoday står bak Addo Sign. Det er din garanti for kvalitet og fortsatt utvikling. Addo Sign er allerede integrert i et stort antall løsninger på markedet. Derfor er det viktig for både oss og deg at det er og fortsetter å være en førsteklasses løsning.

Når du vil ha en løsning med en gjennomsiktig og attraktiv pris

I motsetning til andre løsninger på markedet, kommuniserer vi prisene våre slik de er. Vi har ingen skjulte gebyrer. Med et Basic-abonnementet slipper du å binde deg til en månedlig betaling, men med et fast abonnement blir det enda billigere å sende dokumenter til signering.

Kom i gang med digital signering. 10 månedlige signaturer og ubegrenset antall brukere
200 NOK

keyboard_arrow_up