Når signering på nett er enklest

Addo Sign gir deg friheten til å sende, godkjenne, signere og administrere bedriftens digitale underskriftsprosesser i én og samme løsning.

Prøv gratis nå  Book demo

dokumenter signert på få minutter.

dokumenter signert på få minutter

Signer kontrakter – digitalt

Digital signering - raskt og enkelt

Analoge arbeidsprosesser gjør arbeidet tregere og vanskeligere enn nødvendig. Med digital signering, maler, brukerdefinerte skjemaer, sikker filoverføring og godkjenningsarbeidsflyter gir Addo Sign deg muligheten til å innhente signaturer og annen nødvendig informasjon på et øyeblikk.

Designet til TEAMs

Raskt å starte, enkelt å sende 

Addo Signs intuitive grensesnitt gjør det mulig for alle å opprette en konto, laste opp, sende sitt første dokument til signering og få tilbake det ferdigsignerte dokumentet på få minutter – og det krever ingen opplæring eller nedlasting. 80 % av alle dokumenter som sendes til digital signering, returneres signert samme dag.

Prøv gratis nå BoOk demo

Ubegrenset antall brukere

Enkel rettighetsadministrasjon og ubegrenset antall brukere. Enkelt å opprette flere brukere på én bedriftskonto, uten ekstra kostnad.

Microsoft Office

Send dokumenter til signatur direkte fra Microsoft Word med Addo Sign-programtillegget. Kan også laste opp PDF-dokument direkte i løsningen.

Beskytt sensitive opplysninger

Regulerer bruk og lagring av personopplysninger som tilhører EU-borgere. Overholder eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 og ISO 27001.

Enkelt for kundene

Bare 3 klikk mellom deg og underskriveren 

Kundene dine kan signere dokumentet på alle enheter. De kan benytte en PC, et nettbrett eller en telefon, og de trenger ikke en Addo Sign-konto. Bare tre klikk for å sende et dokument med elektronisk signatur. Underskriveren mottar en lenke via e-post, klikker for å gå gjennom dokumentet, og signerer på skjermen eller med BankID. Like etter mottar du dokumentet, og underskriveren mottar en kopi.

Prøv gratis nå

Malbasert tilnærming

Bygg, skap, gjenbruk ... og del maler på tvers av teamet

Malene våre kan spare deg for mye tid med dokumenter som brukes ofte. Med noen få klikk kan du enkelt sende ferdige dokumenter til underskriverne dine, når du trenger det. Malene er designet for maksimal produktivitet, og har blant annet funksjoner som ubegrensede og gjenbrukbare dokumentmaler. Dette reduserer tiden det tar å forberede dokumenter og automatiserer forretningsprosessene dine.


"En kollega av meg sto med hendene over hodet første gang hun brukte Addo Sign, fordi hun fikk tilbake en ferdig signert kontrakt fra begge parter i løpet av noen få timer. Det hadde vi aldri opplevd før."

Carina Salmon
Business Solution Specialist

Skjemaer som kan tilpasses

Brukervennlige skjemaer til alle formål

Nå er det enklere enn noen gang å samle inn opplysninger fra medarbeidere, leverandører, potensielle kunder og jobbsøkere. I Addo Sign kan du gjøre dokumentet ditt utfyllbart og innhente opplysninger fra medarbeidere og kunder raskere enn noen gang. Hvis du har behov for å innhente opplysninger, er det bare å legge til tekstfelter, datofelter eller avmerkingsbokser.

Nordiske og europeiske standarder for digital identifikasjon

Kom i gang med digital signering. 10 månedlige signaturer og ubegrenset antall brukere
200 NOK

keyboard_arrow_up