Revision Vadestedet

Revision Vadestedet har begynt å bruke Addo Sign og opplever nå raskere og enklere behandling av saker.

Vi behandler våre saker raskere

I Revision Vadestedet bruker vi Addo Sign til å hente inn underskrifter på dokumenter som sendes til våre kunder. Det gjelder blant annet årsrapporter, bilag til selvangivelse, ulike erklæringer og referater. Før kunne det gå uker eller måneder før vi fikk dokumentene i retur, men med Addo Sign er hele prosessen digitalisert.

Oversikt og automatisering 

Med Addo Sign har vi full oversikt over de dokumentene som skal signeres, og hvis det er flere personer som skal skrive under kan vi se hvem som har skrevet under og ikke.Vi har valgt å sette opp Addo Sign med automatisk varsling når et dokument ikke er signert. Som et resultat av dette er antall pågående og ventende saker blitt redusert, og de behandles raskere og mer effektivt enn tidligere.

 

"Etter at vi i Revision Vadestedet begynte å bruke Addo Sign, opplever vi at sakene behandles raskere og på en enklere måte."

Leif Stolberg-Rohr Nørskov, Statsautoriseret revisor, Revision Vadestedet

Vi får fornøyde kunder

Det er fremdeles noen kunder som foretrekker et personlig møte hvor dokumentene skrives under fysisk med penn og papir, men vi ser også at stadig flere av våre kunder nå har fått øynene opp for fordelene med digital underskrift fra Addo Sign. Addo Sign har i løpet av vår samarbeidsperiode utviklet flyten og fleksibiliteten i systemet. En del av denne utviklingen har kommet som et resultat av våre tilbakemeldinger samt tilbakemeldinger direkte fra våre kunder. Vi er derfor sikre på at kunden vil oppleve en merkbar forbedring neste gang de skal skrive under et dokument.

  • check Vi opplever en forenklet signeringsprosess
  • check Oversikten over våre igangsatte signaturprosesser er forbedret
  • check Vi får behandlet våre saker raskere
  • check Vi opplever at kundene våre er fornøyde

Om Revision Vadestedet

Revision Vadestedet er et godkendt revisionsfirma fra Næstved, der i mere end 80 år har leveret kvalitetsydelser til det danske erhvervsliv. Vores 15 medarbejdere står klar til at servicere kunderne og med Addo Sign betyder den geografiske placering mindre.

keyboard_arrow_up