Danmarks Apotekerforening

Med digital signering via Addo Sign opplever Danmarks Apotekerforening færre feil og en enklere ansettelsesprosess.

Enklere ansettelsesprosess

Vi har fått et nettsted som er bygget på Addo Sign Enterprise. Med 220 medlemmer og 5700 ansatte var det å ansette nye medarbeidere tidligere en omfattende jobb både for oss i Apotekerforeningen og personalet i de enkelte apotekene.

Arbeidsflyten innebar omfattende kommunikasjon mellom administrasjonen vår og apotekene. Nå har prosessen blitt betydelig enklere.

Færre feil

For å redusere de manuelle arbeidsflytene og eliminere feil fikk vi i Danmarks Apotekerforening utviklet et dynamisk selvbetjent nettsted bygget på Addo Sign. I den nye webløsningen velger apotekeren den aktuelle avtalen eller kontrakten, fyller den ut og sender den til den ansatte for digital signering.

«Med Addo Sign unngår vi feil forårsaket av manuell inntasting og uleselig håndskrift.»

Søren Hellener, Chefkonsulent, Danmarks Apotekerforening

Digitale avtaler og kontrakter sparer tid

I dag fyller apotekeren ut avtalen eller kontrakten på det selvbetjente nettstedet og trykker send. Addo Sign generer et dokument som automatisk sendes til den ansatte, som signerer digitalt ved hjelp av BankID. Deretter sendes det signerte dokumentet til begge parter og returneres til Apotekerforeningens backend-system for videre behandling.

  • check Vi reduserer manuelle prosesser
  • check Vi eliminerer feil
  • check Vi optimaliserer prosessen for signering av avtaler

Om Danmarks Apotekerforening

Danmarks Apotekerforening har 213 medlemmer som sysselsetter ca. 5600 apotekansatte.

keyboard_arrow_up