Autopunkt

Med digital signering fra Addo Sign får vi sendt kontraktene raskere til våre kunder.

Raskere bilhandel

Hos Autopunkt jobber vi hovedsakelig med kjøp og salg av nye og brukte biler. Vi er lokalisert i Herning, men betjener også kunder som kommer fra andre deler av landet. I noen tilfeller betyr det, at kundene ikke har mulighet til å være fysisk tilstede i butikken når kjøpskontrakten skal signeres. Før i tiden printet vi ut kontrakten, kontrollerte den og scannet den til kunden. Videre printet kunden ut kontrakten, signerte og scannet den tilbake til oss. Det var en tung og tidkrevende prosess. 

Med digital signering fra Addo Sign er prosessene våre optimalisert. Kontraktene signeres raskere, noe som betyr at salgene gjennomføres mer effektivt til fordel for både oss og våre kunder.

"Med digital signering fra Addo Sign er prosessene våre optimalisert. Kontraktene signeres raskere, noe som betyr at salgene gjennomføres mer effektivt til fordel for både oss og våre kunder."

Parviz Hasanzai, Key Account Manager, Autopunkt

Digital bilhandel med BankID

Her hos Autopunkt har vi valgt, at kundene skal underskrive kontraktene med BankID. Det gir oss en større trygghet i bilhandelen, når kunderne enkelt verifiserer sin underskrift. Samtidig gir det også kundene en større trygghet, da handelen foregår på en profesjonell og sikker måte.

Både de ansatte og kundene har tatt positivt i mot Addo Sign. De ansatte opplever en effektiv arbeidsprosess, der flere tidskrevende trinn er forenklet. Medarbeidere og kunder har tatt positivt imot Addo Sign. 

Vi er generelt veldig fornøyd med Addo Sign.

  • check Mer effektiv bilhandel
  • check Optimaliserte arbeidsprosesser
  • check Større trygghet og sikkerhet

Om Autopunkt

Autopunkt har eksistert på det danske markedet siden 2008 og har fått en god markedsposisjon med kjerneverdier som tillit, ærlighet, gode priser og topp kvalitets biler.

keyboard_arrow_up