Ålesund Kommune

Visma Addo har optimalisert prosessen for signering med nye kunder.

Digital og effektiv løsning

Det var veldig viktig for Ålesund Kommune å effektivisere prosessen for signering med kundene. Prosessen med å skanne og sende dokumenter med posten var veldig tidkrevende. Addo Sign var derfor løsningen de trengte. Prosessen med å signere en ny kunde går nå raskere og er mye enklere. Det er ikke nødvendig å vente på at kunden skal skrive ut, signere og skanne dokumentene. Den signerte kontrakten er nå bare et klikk unna.

 

"Der er mange fordeler med Addo Sign; prosessen er enklere, raskere og mer miljøvennlig, siden det er en digital løsning."

Guro Hanche-Olsen, Rådgiver hos konserninnkjøp, Ålesund Kommune

En digital kommune

Det er ikke bare Ålesund Kommune som bruker Addo Sign, når de signerer kontratker med nye kunder, brukes den av hele avdelingen. Dette gjør hver signeringsprosess i Ålesund Kommune mer effektiv både internt og eksternt.

Pålitelig og enkel å bruke

Addo Sign er integrert i hele avdelingen, og de ansatte er veldig begeistret for digital signatur. Digital signatur gjør arbeidsoppgavene deres enklere og ble integrert raskt og enkelt uten komplikasjoner. Ålesund Kommune er spesielt glade for de mange alternativene Addo Sign tilbyr, noe som gjør det mer effektivt å jobbe i og med Addo Sign.

 

"Digital signatur gjør arbeidsoppgavene enklere og ble integrert raskt og enkelt uten komplikasjoner."

Guro Hanche-Olsen, Rådgiver hos konserninnkjøp, Ålesund Kommune

Fordeler med en Addo Sign-integrasjon

  • check Optimalisering av administrative oppgaver
  • check Raskere prosess
  • check Miljøvennlig
  • check Fornøyde kunder og ansatte

Om Åleund Kommune

Ålesund kommune er den største kommunen i Møre og Romsdal. Ålesund kommune er en stor arbeidsgiver og en viktig serviceleverandør for kommunen sine innbyggere.

keyboard_arrow_up