Signer PDF-er på nettet

Bli kvitt papir, skriv ut og skann. Med Addo Sign kan du signere PDF-er direkte på skjermen. Enkelt, raskt og trygt.​

Prøv det gratis nå

Du kjenner følelsen... Du trenger en signatur på et dokument som mottakeren ikke må endre. Det er derfor du sender en PDF-fil. Men hvordan får du mest effektivt en signatur i PDF-dokumentet ditt?

Det gjør du med Addo Sign. Her kan du laste opp et hvilket som helst PDF-dokument og sende det til mottakeren for digital signatur.

Trenger du et PDF-dokument signert i dag? Deretter kan du opprette en profil på noen få minutter og få de første PDF-ene signert helt gratis.

Lag din gratis profil her.

Slik kan du enkelt få din PDF signert online

Å få signaturer på kontrakten eller andre dokumenter kan være en langsom prosess. Men du kan få fart på prosessen og gjøre alt online med Addo Sign enkelt, raskt og sikkert. Slik gjør du det:

 

Last opp dokumenter som skal signeres
Legg til en mottaker. Meldingen og identitetsbekreftelsen sendes automatisk.
Mottakeren kan lese og signere i signaturportalen.
Signerte dokumenter mottas. En kopi sendes til underskriveren.

 

Last opp dokumentet som skal signeres og eventuelle vedlegg.
Legg til en mottaker. Automatisk varsel og identitetsbekreftelse sendes.
Mottakeren får tilgang til dokumenter og signaturportalen.
Signerte dokumenter lagres nå i Addo Sign, og en kopi sendes til den som har signert.

 

Det sendes ingen personsensitive data i klartekst og GDPR-reglene overholdes til punkt og prikke. Selve dokumentene lagres ikke, men alle transaksjoner og handlinger i Addo Sign logges og kan alltid dokumenteres.

Det hele er gjort på noen få minutter. Det blir ikke enklere eller raskere, og sikkerheten er på topp.

 

Er en elektronisk signatur av en PDF-innbinding?

Det korte svaret er ja, men det er litt mer nyansert enn som så. En elektronisk signatur er like gyldig som en signatur skrevet på et papir med blekk. Dette gjelder i USA og Europa samt de fleste andre land i verden, så du kan trygt sende et dokument til signatur i PDF-format og få en juridisk bindende signatur i retur.

Spar tid med digital signatur av PDF-er

Processen med at underskrive på papir kan tage lang tid for både dig og modtager. Først skal dokumentet laves, udskrives, underskrives, scannes ind og til sidst skal det sendes retur. Og hvis der så kommer justeringer til dokumentet eller lignende, tager det endnu længere tid og meget administration. Med digital underskrift af dine PDF'er kan du spare timevis og dagevis af både tid og administration. Flere oplever også, at de meget hurtigere får et underskrevet dokument retur.

Hold oversikt når mange PDF-er må signeres

Med Addo Sign kan du fortløpende se hvor langt dokumentene dine er i prosessen. Har mottakeren åpnet dem, eller har mottakeren signert dem. Det sendes også automatisk melding til mottakeren om at de har mottatt et dokument til underskrift. Dette gjør det enkelt for deg å ha oversikt over når du kan forvente å motta ditt signerte dokument.

Prøv det gratis nå


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up