Introduksjon av Addo Vault og designoppdateringer     

Vi er svært spente på å introdusere denne oppdateringen for deg. Den inkluderer funksjoner som gjør det enda enklere å bruke og dra nytte av fordelene med Addo Sign. Denne funksjonaliteten vil være tilgjengelig fra 19. oktober 2023.

 

Med Addo Vault vil hverdagen din bli enklere. Addo Vault sikrer alle dine signerte dokumenter og arkiverer dem automatisk inne i Addo Sign. Du trenger derfor ikke lenger å laste dem ned innenfor 10 dager. Addo Vault er inkludert i alle abonnementene: Addo 10, Addo 50 og Addo 100+.

Alt du trenger å gjøre, er å aktivere det der du administrerer kontooppsettet ditt. Har du en Addo Starter-konto og ønsker å oppgradere til et abonnement slik at du kan bruke Addo Vault, så kontakt oss, så hjelper vi deg med det praktiske.

Detaljer om signaturprosessen

Detaljervinduet for signaturprosessen har blitt redesignet og er nå mye enklere å forstå. I tillegg til informasjon om hver underskriver, kan du også åpne vinduet med sendingsdetaljer og se informasjon om den samlede signaturoppgaven.

Automatisk arkivering av kontrakter

Når Addo Vault er aktivert i ditt Addo 10, Addo 50 eller Addo 100+ abonnement, vil alle signerte kontrakter og dokumenter bli trygt lagret inne i Addo Sign. Du vil aldri miste dokumentene dine og alltid vite hvor de er. Du trenger ikke lenger å bruke tid på arkiveringsprosesser. Med Addo Vault får du automatisk arkivering.

Se forbruk av credits

Som du vet, er hver signaturoppgave knyttet til visse kostnader som beregnes i credits. For eksempel koster en standard touch-signatur én kreditt, og du kan også bruke andre funksjoner som betales med credits. Det er nå enkelt å få en detaljert oversikt over hvor mange credits du har brukt for hver enkelt signaturoppgave og underskriver.

Skriv notater til deg selv og dine kollegaer

Du kan nå skrive en intern merknad inne i hver signaturoppgave. Dette kan brukes til å legge inn en merknad om noe som er relatert til signaturoppgaven, enten for din egen del eller for dine kolleger. Dette har vært et sterkt ønske fra mange av våre brukere, og det gir virkelig god mening.

Spørsmål og svar

Når du sender et dokument for signering, kan det legges til spørsmål. Dette er noe som settes opp i maler. Svarene samles deretter i et PDF-dokument som sendes til deg som avsender. Men nå har du også muligheten til å se alle svarene i fanen for signaturdetaljer.

Bruk alle disse nye funksjonene fra 19. oktober 2023.

Et tett og gjensidig samarbeid med våre kunder er viktig

I vårt kontinuerlige arbeid med forbedring og innovasjon spiller samarbeidet med våre kunder og brukere en avgjørende rolle. Det er en kjensgjerning at produktet vårt ikke ville være det det er i dag uten den uvurderlige innsatsen og tilbakemeldingen vi daglig mottar fra våre kunder.

Vi streber etter å levere et produkt som ikke bare oppfyller, men også overgår dine forventninger. Så takker vi deg for å være en del av vårt fellesskap og for å bidra til å gjøre hverdagen enklere for deg selv og andre med Addo Sign.

Hvis du til slutt ønsker å gi oss en anmeldelse på Trustpilot, vil vi være takknemlige. Hvis du, mot formodning, trenger hjelp eller veiledning i bruk av Addo Sign, vennligst kontakt vår support umiddelbart; de er alltid klare til å hjelpe.

Kontakt supporten
Skriv en anmeldelse på Trustpilot

 

Kom i gang med digital signering. 10 månedlige signaturer og ubegrenset antall brukere.
200,- NOK

keyboard_arrow_up