Fremtidens Addo Sign er tilgjengelig i dag

Den 29. september lanserer vi den første av en rekke produktoppdateringer under navnet Addo Sign 3.0. Men du har allerede tilgang til oppdateringen nå, alt du trenger å gjøre er å velge "Prøv den nye brukergrensesnittet" inne i applikasjonen. Men fra 29. september blir det standard.

18. september 2023

I en raskt voksende verden er det avgjørende å følge med i utviklingen. Derfor fokuserer vi med Addo Sign 3.0 på fremtidens brukergrensesnitt. En av våre strategier er å støtte enhver dokument- og signaturprosess, uansett hvor kompleks den måtte være, i en applikasjon som er enkel å få tilgang til, sette opp og bruke.

Denne første Addo Sign 3.0-oppdateringen handler om hvordan du sender dokumenter for underskrift. I tillegg til å skape et mer intuitivt design som imøtekommer behovet for en rask og enkel løsning, ønsker vi å gjøre det enklere å opprette avanserte signaturflyter. Den nye grensesnittet er i første omgang et nødvendig skritt i denne retningen. En forenkling og styrking av det vi har i dag, men forberedelse til nye fremtidige produktforbedringer.

En av de fantastiske tingene med Addo Sign er vår prismodell. Som du vet, har vi en av de mest enkle prismodellene på markedet. Én abonnementspris, ubegrenset antall brukere og tilgang til alle funksjoner, uansett om du har en liten eller stor abonnement. Alle fremtidige oppdateringer vil selvfølgelig også være til fordel for deg, uansett om du er en enkeltmannsforetak eller et stort firma som bruker Addo Sign.

Høydepunkter fra denne oppdateringen

I stedet for å måtte gå gjennom flere skjermbilder når noe skal sendes for signering, er det nå kun ett skjermbilde som dekker alle funksjoner.

 

Å legge til en mottaker og forstå alle de individuelle innstillingene er enkelt og raskt å gjøre.

 

Underskriftsinnstillinger gir deg muligheten til å legge til deg selv som underskriver, definere en rekkefølge for underskrift, tillate mottakeren å signere alle dokumenter samtidig, og legge til et valgfritt referansenummer til underskriftsoppgaven.

 

Begynn å bruke det nye brukergrensesnittet i dag. Alt du trenger å gjøre er å velge 'prøv det nye brukergrensesnittet' i applikasjonen.
 

Et tett og gjensidig samarbeid med våre kunder er viktig

I vårt kontinuerlige arbeid med forbedring og innovasjon spiller samarbeidet med våre kunder og brukere en avgjørende rolle. Det er en kjensgjerning at produktet vårt ikke ville være det det er i dag uten den uvurderlige innsatsen og tilbakemeldingen vi daglig mottar fra våre kunder.

Vi streber etter å levere et produkt som ikke bare oppfyller, men også overgår dine forventninger. Så takker vi deg for å være en del av vårt fellesskap og for å bidra til å gjøre hverdagen enklere for deg selv og andre med Addo Sign.

Hvis du til slutt ønsker å gi oss en anmeldelse på Trustpilot, vil vi være takknemlige. Hvis du, mot formodning, trenger hjelp eller veiledning i bruk av Addo Sign, vennligst kontakt vår support umiddelbart; de er alltid klare til å hjelpe.

Kontakt supporten
Skriv en anmeldelse på Trustpilot

 

keyboard_arrow_up