keyboard_arrow_down

Digital signering


Med digital signering blir alt mye enklere

Prøv gratis nå

Du har sikkert opplevd det – å innhente signaturer kan være en langdryg prosess. Det kan føles som en evighet fra du sender ut kontrakten til den kommer tilbake med rettelser fra mottakeren.

Hvis det hadde vært enkelt å få inn signaturer på gamlemåten, hadde man ikke trengt å finne opp løsninger for digital signering. Men i en travel hverdag der folk sitter i møter, telefonen ringer og man stadig skal hente påfyll på kaffen, er det ikke alltid man prioriterer å få satt underskriften sin på et dokument med det samme.

Det finnes imidlertid en løsning som kan redusere det administrative arbeidet og nærmest eliminere den tidkrevende signeringsprosessen. Med digital signering får du raskere samlet inn alle underskriftene du trenger, så du kan ta deg av andre og mer presserende arbeidsoppgaver. Digital signering er løsningen for deg som vil redusere arbeidsmengden, speede opp prosesser og bruke tiden mer effektivt. Og med Addo Sign, en tjeneste for digital signering, kan du få alt dette.

Prøv gratis nå

Fjern kompliserte arbeidsflyter – signer digitalt

Ved å bruke digitale underskrifter hjelper du ikke bare deg selv – hverdagen blir også enklere for både kunder og samarbeidspartnere.
Du unngår blant annet scenarier som:

at kunden må ha tilgang til en printer for å skrive under

print-text

at kunden må skanne inn dokumentet for å kunne signere

scanner

at kunden er ute og reiser, og derfor ikke kan signere med det første

travel-paper-plane

Er du selger? Øk salget med digital signering

De fleste selgere har opplevd at man ringer og følger opp potensielle kunder – bare for å høre at mottakeren «skal se på det dagen etter». Har du ikke alltid lyst til å vite om tilbudet ditt er kommet frem, og om mottakeren har sett på det?

Med Addo Sign har du full oversikt over når tilbudet er åpnet, slik at du kan vente med å ringe til du vet at det er lest. Den digitale signeringsløsningen vår sender deg nemlig varsel når mottakeren åpner dokumentet. Men vil det føre til at du drar i land flere salg? Ja, det er faktisk vår erfaring.

Les mer om hvordan du kan bruke Addo Sign til å fullføre flere salg

Signer digitalt med BankID – helt trygt

I enkelte situasjoner er det store krav til sikkerheten ved signering. Og vi vet at hvis du jobber i en bransje der sikkerheten og tilliten til systemet er viktig, er det ikke mye som nødvendigvis slår en fysisk underskrift.

Ved å bruke en plattform for digital signering kan du blant annet oppnå følgende fordeler:

  • verifisering ved bruk av BankID
  • send SMS som sikkerhet

Med denne tjenesten er du garantert en helt sikker signeringsløsning.

Men hvordan fungerer digital signering?

Det er veldig enkelt. I stedet for å sende dokumentet via e-post eller fysisk post, er det bare å laste opp dokumentet som skal signeres digitalt, og legge inn mottakerens e-postadresse. I løpet av få sekunder er dokumentet levert og klart til signering hos mottakeren.

Hvis du vil at mottakeren for eksempel skal motta dokumentet – for eksempel en ansettelseskontrakt – i e-Boks, kan du sende kontrakten direkte til e-Boks med de fleste løsningene for digital signering. Dette bidrar til å underbygge troverdigheten og sikkerheten hos mottakeren.

Prøv gratis nå

keyboard_arrow_up